Shperndaje me miqtë

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Tavolina ngrënie karrige

Ҫdo gjë për gustot tuaja.Modelet e guzhinave prodhuar nga ne, janë të ofruara për çdo kategori;klasike, moderne, me ishull etj.Materiale e përdorura janë cilësore dhe të grantuara.

Modelet e ofruara për tavolina ngrënie dhe karrige

Gama e produkteve tona në kategorinë e guzhinave është jo vetëm e shumllojshme por edhe shumë funksionale për amvisat.
Dizenjot arkitekturore janë ndërthurur me nevojat e përditëshme që familjarët ta kenë sa më të lehtë dhe të këndëshm pjesën e gatimit dhe pregatitjes së ushqimeve.

Modelet më të kërkuara janë: Guzhina klasike me punime druri, guzhina klasike me kombinim, guzhina me banko mermeri ose graniti, guzhina kombinuar me ngjyra moderne, guzhina të linjës moderne, guzhina me ndricim të fshehur LED, guzhina me ishull, guzhina me modele kënd, komplete tavolina ngrënie me karrige

Zgjidhni Mobileri GJYSHI