Shperndaje me miqtë

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Modele Kuzhina

Ҫdo gjë për gustot dhe preferencat tuaja.
Modelet e guzhinave prodhuar nga ne, janë të ofruara për çdo kategori; klasike, moderne, me ishull etj.
Materiale e përdorura janë cilësore dhe të grantuara.

Ҫdo gjë për gustot dhe preferencat tuaja.
Modelet e guzhinave prodhuar nga ne, janë të ofruara për çdo kategori; klasike, moderne, me ishull etj.
Materiale e përdorura janë cilësore dhe të grantuara.

Modelet e ofruara për guzhina klasike dhe moderne

  Gama e produkteve në kategorinë e kuzhinave është e shumllojshme dhe shumë funksionale për amvisat.
 Dizenjot arkitekturore janë ndërthurur me nevojat e përditëshme në mënyrë që familjarët ta kenë sa më të lehtë dhe të këndshëm pjesën e gatimit dhe pregatitjes së ushqimeve dhe pjatave
Ndër modelet më të kërkuara janë: #Kuzhina klasike me punime druri, #Kuzhina klasike me kombinim, #Kuzhina me banko mermeri ose graniti, #Kuzhina kombinuar me ngjyra moderne, #Kuzhina të linjës moderne, #Kuzhina me ndriçim të fshehur LED, #Kuzhina me ishull, #Kuzhina me modele kënd, #Komplete tavolinash ngrënie kombinuar me karrige etj.

Zgjidhni Mobileri GJYSHI