Shperndaje me miqtë

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Mobilje të tjera

Arti i mobilimit nuk perfundon kurrre vetem ne disa kategorizime te prodhimeve tona nda edhe ne jemi shume krijues per te ofruar cdo ide ne cdo ambjent, pune, zyre, shtepie apo biznesi duke e mobiluar me se miri sipas specifikes 

Modelet e ofruara për çdo lloj mobilimi

Gama e produkteve tona në kategorinë e guzhinave është jo vetëm e shumllojshme por edhe shumë funksionale për amvisat.
Dizenjot arkitekturore janë ndërthurur me nevojat e përditëshme që familjarët ta kenë sa më të lehtë dhe të këndëshm pjesën e gatimit dhe pregatitjes së ushqimeve.

Modelet më të kërkuara janë: Guzhina klasike me punime druri, guzhina klasike me kombinim, guzhina me banko mermeri ose graniti, guzhina kombinuar me ngjyra moderne, guzhina të linjës moderne, guzhina me ndricim të fshehur LED, guzhina me ishull, guzhina me modele kënd, komplete tavolina ngrënie me karrige

Zgjidhni Mobileri GJYSHI