Shperndaje me miqtë

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Dhoma ndenje

Dhoma ndenje, ambjenti i qëndrimit të përditëshëm në shtëpi apo siç quhet në termat moderne “soxhorno apo “livingroom shpesh herë është një ndërthurje e të gjitha kërkesave të familjarëve për të njëjtën hapësirë. Mobilje, kolltukë, divanë, tavolina, mbajtëse TV, karrige, biblioteka, minibare etj.

Modelet e ofruara për dhoma ndenje

Në një dhomë ndenje përfshihen shumë artikuj dhe produkte të mobilimit. Peshën kryesore padyshim e zënë kolltukët ose divanet me format dhe dizenjot e tyre.
Tekstili, forma dhe dizajni i përdorur kushtëzojnë shpesh herë edhe pjesën tjetër të mobilimit. Ne e dimë si të harmonizojmë më së miri këto elementë me kërkesat dhe gustot tuaja. Mobilja mbajtëse e TV, një kënd etazher në formë biblioteke apo minibari, një tavolinë mesi, dekore të tjera përshtatur me perdet apo orenditë zbukuruese dhe çdo gjë tjetër

Zgjidhni Mobileri GJYSHI