Mobilje me porosi
Shiko më shumë
Dhoma ndenje dhe kolltuk
Shiko më shumë
Guzhina kënde gatimi
Shiko më shumë
Dhoma gjumi për fëmijë
Shiko më shumë
Dhoma gjumi matrimoniale
Shiko më shumë
Previous
Next

Vizitoni ekspozitën tonë

Eksperienca jonë

Pse duhet të na besoni ne

 Eksperienca jonë, tashmë një traditë 22 vjeçare e nisur nga ’99 ka bërë që sot të renditemi ndër më të mirët në tregun e prodhimit dhe tregëtimit të mobiljeve me porosi. 
 Janë me mijra klientë për të cilët kemi prodhuar dhe kemi mirëpritur falenderimet dhe komplimentat e tyre për punën tonë. Akoma më të shumtë janë produktet e krijuara me kujdes, dashuri dhe përkushtim ndaj detajeve. Kemi realizuar projekte jo vetëm ideuar dhe përshtatur nga dizenjatorët tanë, por edhe të interpretuara me shume sukses nga mjeshtra botëror

Jemi shumë të lumtur për të pritur ende falenderimet dhe respektet tuaja për punën tonë!

22

Që nga 1999

Vite suksesi në treg

Zgjidhni Mobileri